Agra-GPS

Agra-GPS er udviklet af en Canadisk landmand ved navn Johannes Heupel udover at være landmand er han desuden uddannet ingeniør. Han startede med at bygge sit eget Gps system tilbage i 2004 som blev kaldt Farmer GPS. 

I 2014 var han med den aller første såkaldte JD-Bridge der gjorde det muligt at montere en lille boks på en Claas Lexion mejetærsker og herved kunne man så montere en John Deere skærm og en Starfire antenne på mejetærskeren og bruge alle de originale Claas styrekomponenter. Der er ikke brug for at montere ekstra knapper eller andre komponenter da man bruger originale knapper og fuld integration med udbyttemåling osv. 

Det har efterfølgende udviklet sig til at være næsten ethvert brand med original autostyrings komponenter som Agra-GPS understøtter. 

 

Det er så denne JD-Bridge som sidenhen er blevet udviklet til at være en integreret del af Agra-GPS CRG antennen som blev præsenteret i 2022. 

Nu kræves der ikke nogen John Deere Starfire men kun en John Deere skærm for at køre fuldt integreret autostyring. 

Agra-GPS CRG 4G Mobil RTK

Hvad kan en Agra-GPS CRG antenne?

AGRA-GPS CRG (Chameleon RTK Guidance) er udviklet over 3 år og modtager GPS, GNSS, GLONASS, BeiDou, Galileo med indbygget 4G mobil RTK Modem. Den kører samme retning som en John Deere antenne og kan nemt indgå i din bedrift sammen med dine nuværende antenner.

Antennen bliver løbende forbedret og der kommer jævnligt software opdateringer for at gøre den bedre. 

Antennen er udviklet og produceret i Canada

Passer på alle John Deere traktorer og andre fabrikater, kræver kun 1 John Deere skærm universal eller integreret. Eksempelvis 1800, 2600, 2630, 4240, 4640 og integrerede skærme 4600

Passer i original JD antennebeslag og antenne stik uden nogle ekstra kabler.
Lås integreret beslag med unik nøgle.

Virker med Autotrac, sektionskontrol, machinesync og datadeling i mark.

CRG (Chameleon RTK Guidance) kombinerer en RTK-kompatibel GPS-modtager og en JD-Bridge der virker på alle AGCO, Claas og CNH maskiner og flere mærker kommer ved software opdatering. Når man har antennen kræves der ingen ekstra bridge.

Endnu ikke kompatibel med redskabsstyring, software er under udvikling.

RTK abonnement tilbydes også.

 

Agra-GPS CRG 4G Mobil RTK antenne.
Agra-GPS JD-Bridge

Skal du med på næste kursus ?

Her kan du se listen over de virksomheder, som er blevet undervist af mig. Du kan altid kontakte mig for mere information.

Kontakt Jens Høj

Flere års erfaring med præcisions jordbrug

Telefon: 42 21 85 30
Email: jens@jhfarmsupport.dk